Kariérní poradna 

Co je to Kariérní poradenství?

Jde o individuální hodinovou schůzku s konzultantkou, na které můžeš probrat vše, co tě ohledně budoucí práce, osobních předpokladů a pracovní kariéry po ukončení studia nebo během něj zajímá. Máš tak možnost získat jasnější představu o tom, jakým směrem se dát a jak sám sebe i svou budoucí kariéru rozvíjet.

 

Pro koho je Kariérní poradenství?

  • Pro všechny, kteří chtějí získat odpovědi na své konkrétní otázky ohledně budoucí kariéry.
  • Pro ty, kteří potřebují získat nadhled nad svou situací, udělat důležité rozhodnutí, nebo si naplánovat svou cestu k získání té pravé práce.
  • Pro ty, kteří chtějí získat představu o svých silných i slabých stránkách, na čem stavět, co v sobě rozvíjet a na co si dát pozor. Protože nejvíce Vás bude uspokojovat pracovní místo, na kterém budete moci uplatnit svůj talent, své přednosti a co nejméně dělat to, co vám příliš nejde. A víte, co to je? Pokud ne, přijďte to zjistit.
  • Pro ty, kteří chtějí získat nezávislý pohled někoho, kdo zná povahu práce živnostníka, majitele menší firmy, zaměstnance střední firmy i nadnárodní společnosti a celou řadu takových firem důkladně poznal (i díky studiím, které pro ně připravoval).
  • Pro ty, kteří chtějí vědět, co uvést do svého životopisu a chtějí se dobře připravit na osobní pohovor. Mají tak možnost setkat se s člověkem, který takové pohovory spolu s manažery nebo majiteli firem dělá.

 

Kariérní poradenství vede Dr.Ing. Markéta Raková.

Jak se přihlásit?

Vyberte si termín a zaregistrujte se ZDE.

Nebo

Pro přihlášení na kariérní poradnu nám napiš na kariera@cvut.cz.

Uveď, prosím, na kterou hodinu se chceš přihlásit, své jméno, příjmení, kontaktní telefon (pro případ, že dojde k nějakým změnám) a také z jaké jsi fakulty a ročníku, případně rok absolvování ČVUT.

Termíny Kariérní poradny:

 

  • Žádné události