Reference

Díky konzultaci vím přesně, na co je potřeba se v budoucnu zaměřit, abych se mohla osobnostně i kariérně posouvat. Mám konkrétní návrh vhodné budoucí profese.

Studentka ČVUT

Vyzkoušel jsem si, jaké to je odpovídat na otázky do kamery bez přítomnosti osoby, která by mě poslouchala. Díky následnému hovoru s hodnotitelem jsem získal kvalitní zpětnou vazbu.

Student ČVUT

Videointerview

Paní Ingrid byla hrozně milá a bylo vidět, že má zájem a nebere to jenom jako strojovou činnost.

Michal

Účastník osobnostního testování

Mentoři nám dobrovolně věnují svůj čas a jsou nadšení pro spolupráci. Podle mě se jedná o jedinečnou profesní zkušenost, která může výrazně ovlivnit budoucí profesní život.

Student ČVUT

Mentoring

Chtěl bych podpořit ty, kteří váhají, aby neotáleli a využili Kafe s koučem tak jako já. Kouč neradí, ale poskytuje různé úhly pohledu na vaše záležitosti. Vhodně kladenými otázkami se dostanete až k samotnému jádru a na otázky si ve výsledku sami odpovíte.

Student ČVUT

Koučing

KáCéčko mi během studia moc pomohlo. Nejen s výběrem kariérní cesty a se studiem jako takovým, ale i s vylepšením našich rodinných vztahů, mých komunikačních a prezentačních dovedností a celkově se sebepoznáním. Díky za tuhle možnost!

Studentka ČVUT

Karíérní centrum

Prošli jsme si životopis a motivační dopis. Bylo užitečné se dozvědět o situaci na pracovním trhu a očekáváních ze strany zaměstnavatele.

Student ČVUT

Personální poradna

Na koučink k Ivě jsem začala chodit až po dokončení studia, když jsem byla účastníkem několika výběrových řízení a nevěděla jsem jakou cestou se vydat. Na koučinku jsme se naučila především prioritizovat a vyrovnávat se s novými situacemi, a to nejen v pracovním životě… Celý koučink je o osobním rozvoji, který Vás někam posune.  Líbí se mi, že na koučinku Vám Ivča klade otázky a odpovíte si na ně sami. Naučí Vás to o věcech jinak přemýšlet, určité techniky koučinku si pak zautomatizujete a pak už to jde samo… Koučink všem doporučuji a děkuji moc za vše.

Studentka ČVUT

Koučink

Zjistil jsem své silné a slabé stránky a pochopil, proč se v mém životě dějí věci tak, jak se dějí.

Student ČVUT

Kariérní poradna

Testování mi přineslo ucelený pohled na moji povahu. Ujištění ve věcech, které jsem věděl, pochopení různých vlastností a jak s nimi nakládat.

Student ČVUT

Osobnostní testování